Saturday, 17 March 2012

HEYY HEYYY HEYYY ... call me mya and don't forget i'm NEW mya .. (:

walawehhh .. lama gila dah tak post entry kann .. busy and selalu sangat tak berpeluang nak online kat hostel ..
line memBITCHY ...

hari nie mya kat rumah , so berpeluang lah nak online dengan gembira and akhirnya mya dapat update my sweet blog ever nieyhh ...
kebetulan hari nie mya kena buatkan blog untuk sorang rakan tersayang nie .. so teringat kat blog sendiri yang dah berabuk niee .. hehe ...
nak mengadu nie , agak pening jugak kan buat blog baru .. tobatt lah , tak nak lagi dahh .. btw utk bff mya nie mya sanggup buat sebab dia cakap nak bagi upahh !! weee weeeee weeee ... :)

okay , kita straight to the point lah yea , actualy selama mya tak update nie kan , banyak gila kejadian baru dalam hidup mya .. tak payah cerita lah kan apa .. cukup lah tahu yang semua nie sangat mengajar mya ..
and now i am NEW MYA !! hehe ...
paling penting not BUFFERING anymore .. haha ..




jyeahh !! that's it .. new hair , new spec and yang paling penting new life and new storyy !!
please abaikan parut tu .. that's what we call 'parut charlie' .. don't worry , tak lama lagi pasti hilang .. hehe


okay next , mya penah cakap that i've lost my bff right ? hehe .. sekarang , dia dah kembali .. (:
seronok seronokk .. tak bosan lagi .. sebab pagi petang siang malam ada dia .. hehe ... and mya boleh cerita semua apa yang jadi dekat dia , lebih kurang mengadu lah ..
Allah sayang mya kan , mya hilang ramai orang yang buat mya tersenyum dalam hidup mya , but Allah gantikan dengan sorang jea yang dah cukup buat mya tersenyum ... and sekarang kalau mya rasa down kea apa , dia mesti ada untuk buat mya tesenyumm .. thankz kawan .. ((:


THE TRUTH IS I MISS YOU , BUT THE FACT IS I HATE YOU ..
i know you know that right .. (:
i miss melaka , i miss all the moment with all of you ..
but that is my past .. so i'll try to delete all of that sweet memory from my mind ..
ALONG , i've do many wrong to you .. please forgive all my mistake .. miss you ..
he's the person that i can called 'abang' .. so , for sure i'll miss him a lot .. more than missing you .. (:
other than that , i miss the moment at pasir mas , i miss your family ..
please take a note , aku putus dengan kau , tapi aku takkan pernah putus dengan yang lain .. 



kalau lah semua cerita nie tak wujud , hari nie hari paling bermakna dalam hidup aku ..
17 MAC ... but it's okay .. mya kan kuat .. 
k bye all ... ((:








2 comments: