Saturday, 10 December 2011

fine , aku tengok blog kau . -.- and i hate it .

i hate it because , he didn't know bout your blog . but he do know my blog .
whereas i always hope that he will never know about this . and at last , me myself find out that he has read it all ...
shit . i hate it . and i hate u . i don't even know that u own a blog just like me ..
urgh .. tell me y we always own the same thing . and u know that i hate u . bitch . =.=
u make me feel sick , whenever i seen the creepy thing that related to you .
just know , i find out bout your blog . your new blog actually . kenapa mesti tarikh kau bergiat dengan dunia blog nie hampir sama dengan aku ? siall ..
aku tak suka kau , tolong lah paham .
reason why i hate you ?
perempuan paling belagak pernah aku kenal ..
pada aku kau tak lah bagus mana ..
but how you treat people , like you're the only one yang pandai , cantik and bagus ..
sedangkan pada mata aku , kau tak secantik mana . and tak sebagus mana ..
and kau tunjuk dekat orang lain macam kau terlalu pandai ..
kau bukan dari orang berada . tapi kau memandai nak buat istilah taraf dengan orang lain ..
siapa kau nak hina orang lain ?
since hari pertama aku kenal nama kau , aku dah mula menyampah dengan kau ..
and bertambah menyampah bila aku sendiri yang tengok perangai kau tu .. :)
sepatutnya kau sedar diri ..
you are same as the other ..
tak kemana pun perangai kau yang show off tu ...
its not only you , but everyone that have this shit attitude just like you , is the most fucking people that i hate .


i swear i hate u bitch . 

3 comments:

  1. be patient dear. myb dat girl jelez kot

    ReplyDelete
  2. Hi.. Jom Join Giveaway sulung kak lily.. hadiah menarik :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

    ReplyDelete